Tag på skiferie i Sveriges smukke skilandskab

Sæsonen for skiferier er allerede godt i gang, men du kan stadig nå at finde gode skiferier. Sverige er ikke alene et godt valg, da det er tæt på Danmark, og man ikke behøver at rejse langt for at komme ud på løjperne og nyde en aktiv skiferie.

Nyd Sveriges alsidige skisportsmuligheder

Svenskerne er blandt de mest entusiastiske skiløbere i verden, og landet har allerede produceret mange verdensmestre indenfor skisporten. Sverige byder på omkring 200 skiområder, fra syd (selv inden for Stockholm) helt op til over polarcirklen. De fleste skisportssteder er udstyret til at imødekomme skiløbere, snowboardere og langrendsløjper. En ting er sikkert, hvis du tager på skiferie i Sverige – der vil være masser af sne.

Sveriges kærlighed til skiløb betyder, at populære ski destinationer som Sälen og Åre ofte er fuldt bookede måneder i forvejen. Men heldigvis er skisæsonen ret lang. I Lapland løber det fra oktober til maj. I modsætning til i Alperne kan man nemt kombinere skiløb i Sverige med andre vinteraktiviteter, fra snesko og isfiskeri til snescooter og hundeslæde. Fuldt organiserede dagsture er også meget populære. Du kan tage af sted tidligt om morgenen, rejse et par timer med bus, tilbringe eftermiddagen på ski og derefter vende tilbage til Stockholm om aftenen.

Book din skiferie med det samme

Har i en årlig tradition for at tage på skiferie hele familien eller kunne i måske godt tænke jer at prøve noget nyt sammen i år? Hvorfor så ikke booke en skiferie til Sverige? Der er rig mulighed for en rigtig god skisportsoplevelse for hele familien, da mange steder tilbyder skiløb for alle niveauer. Du kan bestille din skiferie til Sverige gennem DFDS Seaways.