Tag Oslobåden til Norge på skiferie

Skiferien er et af årets højdepunkter. Især som børnefamilie er det noget, hele familien ser frem til. En uge i sneen i godt selskab og med masser af aktivitet. Skirejser til Norge er et af de mest populære rejsemål for danskerne, og nu har I muligheden for at starte ferien godt ud ved at vælge at tage bilen med ombord på Oslobåden.

Spar penge på benzin og tid på transport

I stedet for at bruge mange benzinpenge og lang tid på at køre op gennem Sverige kan I med fordel tage Oslobåden til en billig pris. Her kan bilen selvfølgelig komme med ombord, og I kan køre fra Oslo til skisportsstedet. Det er en mere direkte vej, der ikke kræver den samme mængde energi. På færgen er der også mulighed for at hygge med kortspil eller tage et lille hvil – den mulighed findes ikke på samme måde i en bil.

Aktiviteter på færgen

Oslobåden er en stor færge med en sublim service. Her er både mad for store og små, og der er legerum og aktiviteter for børn i alle aldre. Derfor vil det være en sjov oplevelse for familiens mindste at tage med færgen til Oslo. I mellemtiden kan I tage et hvil, drikke en kop kaffe eller læse en bog.

Kom friske frem og sus ned af pisten

I skal selvfølgelig nyde jeres dage på ski og afsted på pisten så hurtigt som muligt. Derfor ville det også være ærgerligt at være træt efter en lang rejse på førstedagen. Med Oslobåden har I alle muligheder for at være friske og veludhvilet og dermed helt klar til at tage skiene på, når I ankommer til jeres destination. På den måde får I både mest for pengene og mest ud af jeres ferie – det, synes vi, er smart.