Skiferie i Sverige for hele familien

Har i årlig tradition for at tage på skiferie hele familien eller kunne i måske godt tænke jer at prøve noget nyt sammen i år? Hvorfor så ikke tage på skiferie i Sverige? Der er rig mulighed for skiferie for hele familien, da mange steder tilbyder skiløb for alle niveauer.

Bestil din skiferie til Sverige gennem DFDS Seaways, der også sammensætter mange andre typer gode og spændende rejser.

Kombiner skiferien med en tur til Oslo

Skiresortet Branäs i Sverige ligger tæt nok på Danmark til, at du kan pakke familien i bilen om morgenen, køre derhen, pakke ud og stadig have tid til at stå på ski på en og samme dag. Det er derfor, en uges skiferie til Branäs egentlig betyder en uge på pisterne.

Det kompakte system gør det nemt at holde øje med hinanden og børnene, hvilket er en god grund til at familier elsker Branäs. Nye pister og ruter åbnes jævnligt, og de opretholder høje standarder for kvalitet i hele sæsonen, selvom vinteren ikke bringer meget sne. Skiresortet har i øvrigt fokuseret deres indsats på sikkerhed, hvorfor de har investeret snekanoner på pisterne.

Branäs har været en favorit for aktive familier, lige siden stedet åbnede i 1988. Selvom de fejrede deres 15 års jubilæum i 2003, er de stadig en af Sveriges yngste skisportssteder. Og med dette års investeringer i snekanoner, er de også en af de mest moderne. Det betyder også, at stedet oplever, at familier kommer tilbage igen.

Branäs er en skøn vinter landsby for hele familien med virkelig fremragende og varierede skiløbsmuligheder fra begynderniveau til avanceret. Overnatning i Branäs er tæt på liftene, med alt hvad du behøver for en vellykket skiferie i Sverige indenfor rækkevidde.

Skulle i alligevel få lyst til at se noget andet i løbet af jeres skiferie, så er der ikke ret langt at køre til Oslo i Norge, hvorfor man kunne vælge at kombinere sin skiferie i Sverige med en storbytur til Oslo.