Til alperne i en brugt Audi Q5

Hvis der er flere børn i familien, så kan det i mange tilfælde være praktisk med en SUV som familiebil, da man derved kan være mange personer i bilen og samtidig udnytte pladsen til varer og bagage efter behovet. De fleste SUV er ret kostbare, da der dels er tale om tunge biler med kraftige motorer, og på den koster de fleste store SUV på markedet oppe omkring en million kroner, hvis der er tale om kendte kvalitetsbiler, og en væsentlig del af årsagen er de høje afgifter på bilen ved indregistreringen.

Nu er der heldigvis mulighed for at købe lettere brugte biler til lavpris men i samme stand som nye biler og endda med fuld garanti. Det er Audi der har lanceret brugtbilskonceptet Audi Approved Plus, der forkortes AAP, og med denne garanti vil køberen ingen udgifter få på bilen i de kommende år, da Audi står for disse udgifter.

Vælg en passende bil til dagligdagen og ferien

Når man køber en ny bil, så er der ofte tale om ret store beløb, så derfor bør man undersøge bilmarkedet grundigt i forvejen og sammenholde dette med sine behov, således man ikke skal hen og skifte bil hvert eneste år, hvilket er dyrt i handelsomkostninger og værditab. Det er tillokkende at købe en lettere brugt bil, da disse falder meget i pris efter 1-2 år, men så kan man jo risikere at rende ind i dyre reparationsomkostninger, så det kan være et spil i lotteriet at købe en brugt bil.

Hvis familien tit kører i naturen eller i bjergene f.eks. på en skitur ned til Alperne, så er det godt at have en stor og stærk bil, der sikrer en stabil kørsel, og en model Q5 fra Audi kunne være et godt bud, fordi Q3 måske er lidt for lille mens Q7 er voldsomt stor. Det er nemt at finde en brugt Audi Q5 på Audi.dk, og disse biler leveres med fuld garanti efter AAP ordningen, så man får meget bil for pengene.

Faktisk kan man få en brugt Audi Q5 med en ydelse på op til 340 hk og en tophastighed på 250 km/t, og den kan endda accelerere fra 0-100 km/t på bare 5,1 sekunder, så der er virkelig tale om en potent bil, der med sit effektive quattro-firehjulstræk kan køre på alle former for underlag.

AAP garantien

Det er faktisk meget betryggende at købe en brugt Audi Q5 med AAP garantien, da man derved dels får 2 års fuld garanti på bilen, men desuden får man en omfattende serviceaftale med i købet, og den løber i 2 år mere, eller til bilen har kørt 40.000 km i alt. På den måde er man dækket godt ind, fordi Audi betaler alle udgifter, hvis bilen alligevel skulle svigte i hele garantiperioden, således alle regninger til både dele og arbejdstimer betales af Audi. Dermed får man slet ingen udgifter selv til hverken service og reparationer, og bilen er naturligvis i samme stand som en ny bil, når man får den udleveret. Alt er gennemset og 100 % i orden, så alle skjulte fejl og mangler er udbedret, så bilen er at sammenligne med en helt ny bil.