Kombiner storbyferie og skiferie i Oslo

Foretrækker du at kombinere din ferie med forskellige aktiviteter og oplevelser? Eller er du ikke den helt store skiløber? Så kan du med fordel vælge at kombinere skiferien til Norge med storbyferie i Oslo. Der ligger nemlig mange skisports ressorts i en overskuelig distance fra Oslo samt i Oslo, hvilket gør det muligt at kombinere storbyferie med skiferie, så der er noget for alle.

Skiferie i Oslo

Man skal ikke ret langt ud fra Oslos centrum i vintermånederne for at finde gode skiløbs ressorts, frisk luft og rolige skove. Du kan tage dine ski med i metroen eller køre i bil i omkring tyve minutter for at komme til nogle af de nærliggende skisports faciliteter. Det er helt utroligt at se folk stå på ski i centrum af byen – der findes ingen anden hovedstad i verden hvor det er muligt.

Når du bliver træt af at stå på ski, kan du bare spænde skiene af og besøge en af de lokale cafeer, der med glæde serverer dig en varm drik for fornyet energi og en god varme i kroppen, der giver mod på flere timer på skiene.

For dem der søger at kombinere storbyliv med en langrend eller alpint skiløb, er Oslo det perfekte valg. Inden for en halv times rækkevidde fra det travle centrum finder du dem fremragende Oslo Vinter Park Tryvann, hvor en af Norges største terræn parker befinder sig.

For dem der er ekstra eventyrlystne kan man stå på ski efter mørkets frembrud, hvilket giver en ekstra udfordring. Når dagen på skiene er forbi, er der selvfølgelig også rigtig gode muligheder for afterski i byen.

Skiferie for hele familien

Det er ikke alle, der er vilde med at stå på ski, men hvis man vælger at tage på skiferie i Oslo i Norge, er det bestemt heller ikke en nødvendighed at alle står på ski. Der er nemlig mange andre gode aktiviteter samt byliv i Oslo, hvor man sagtens kan få en masse timer til at gå.

Oslo er altså en rigtig god skisportsby for hele familien, hvis det ikke er alle familiemedlemmerne, der går op i skisport. Ikke desto mindre kan man mødes i eftermiddagstimerne på en af de hyggelige cafeer, så man også kan få tilbragt noget kvalitetstid sammen.