Skiferie med vennerne i Val Thorens

Val Thorens er blevet en populær skisportsdestination blandt unge mennesker, heriblandt folk der rejser sammen som en gruppe af venner. Ifølge Sunwebs statistikker er halvdelen af de besøgende (47,5%) i Val Thorens folk, der er af sted blandt en vennegruppe.

Så står i og skal til at planlægge en skiferie, men ved i ikke helt hvor i vil hen, så er Val Thorens et godt bud, hvis i er en gruppe af unge venner. Det forudsætter selvfølgelig, at i søger et sted, hvor der er liv i gaden og andre unge mennesker at møde – søger i dette er Val Thorens den ideelle destination.

Val Thorens som skisportsdestination

Val Thorens er den højeste beliggende franske skisportsdestination med bymidten beliggende i 2300 meters højde, hvorfra der er mange skilifte, der kan tage dig til de endnu højere piste.

Les Trois Vallées er et af verdens største sammenhængende skiområder med godt 185 skilifte og 600 kilometer forberedte piste, kan du vente de helt store skioplevelser her. Opholder du dig i dette område, kan du vælge imellem to skipas. Et skipas der udelukkende dækker Val Thorens eller et for hele skiområdet Les Trois Vallées. For begyndere og let øvede er et skipas til Val Thorens ofte nok. Øvede skiløbere kan dog med fordel anskaffe sig et skipas til Les Trois Vallées området, hvis de vil ud på længere og mere udfordrende skiture.

Bemærk, at det er billigere at købe det udvidede skipas hjemmefra.
Man kan stå på ski i Les Trois Vallées området hele året grundet den høje beliggenhed og gletscherens tilstedeværelse. Denne lukkes dog ofte tidligt i sæsonen.

Book din skiferie

Du kan booke din skiferie til Val Thorens gennem Sunweb, der har en masse gode indkvarteringer i området. Sunweb har forskellige indkvarteringer i diverse prisklasser, hvorfor det skulle være muligt at finde noget for enhver smag og pengepung. Se flere tilbud fra Sunweb her.