Familievenlige ski resorts i Norge

Vinteren i Norge er lang, så hvorfor ikke udnytte det sneklædte terræn ved en dejlig skiferie i Norge med familien? Er du vild med at stå på ski, så vil Norge med garanti ikke skuffe dig, da landet har nogle af de mest fantastiske skisportsdestinationer i verden. Nedenfor kan du læse lidt mere om nogle af de allerbedste ski ressorts i Norge.

 • Norefjell
  Dette sted er et af de største skiområder i Skandinavien med en højdeforskel på 1.008 m og 26 stier, der tilfredsstiller alle ski niveauer. Ski resortet ligger kun 90 minutters kørsel fra Oslo, hvilket gør det rimelig nemt at komme dertil.
  Norefjell giver dig både mulighed for at leje skiudstyr eller medbringe dit eget. Derudover er der også mulighed for børnene for at komme på skiskole.
 • Hafjell & Kvitfjell
  Området Hafjell ligger kun 15 km nord for Lillehammer (2,5 times kørsel fra Oslo) med nem adgang dertil med både tog og bil. Det alpine område blev udviklet før de olympiske vinterlege, der fandt sted her i 1994, og de var stolte af at have det bedste familie skiområde i hele Norden med mange solrige dage.
  Der er masser af steder, der gør det muligt for hele familien at holde sig i nærheden af skicenteret , og hvis du har små børn, der lige er begyndt at stå på ski, er et område kaldet Mosetertoppen dedikeret til at hjælpe dem på en sikker og sjov måde.
 • Vrådal, Telemark
  Fra store til størst! Når du besøger Telemark besøger du Norges absolut største skiområde med ikke mindre end otte ski centre med blot ét liftkort. I alt er der 54 lifte og 123 piste med Norges bedste off-pist område. Skiskolen for børn fokuserer på at have det sjovt på samme tid som at lære og blive en bedre skiløber. Der er også hold for voksne nybegyndere og øvede skiløbere, der ønske at forbedre deres skikunnen.