Billig skiferie i Norge

Norges skisportssteder er en af Europas endnu uopdagede hemmeligheder. Garanteret sne fra november til maj, fremragende faciliteter og leje af udstyr samt betagende naturlig skønhed bestående af majestætiske fjorde, frosne søer og blidt afrundede bjerge skaber idylliske omgivelser. Synes du det lyder fantastisk, så book en billig skiferie til Norge og oplev det skønne land og den fantastiske skikultur.

Hvad gør Norge til en stor ski destination?

Scenery, kvalitet og garanteret sne er de vigtigste ingredienser til en destination, der er populær blandt familier og ideel for begyndere.

Norges skisportssteder er under to timers flyvning fra UK og tilbyder en god sikkerhed. Derudover er indkvarteringernes standarder også meget høje, udstyret er fremragende og vedligeholdes grundigt.

Undervisningen er god med engelsktalende instruktører for voksne og børn i alle aldre, kombineret med gratis liftkort for børn i mange ressorts og ofte gratis hjelme.

Kort fortalt er Norge

  • Egnet for begyndere, mellemøvede og avancerede skiløbere samt snowboardere
  • Mulighed for afterski
  • Ikke-skiløbere kan hygge sig
  • Smukke omgivelser

Book din skiferie til Norge

Du kan booke din billige skiferie til Norge gennem danske eller norske rejseselskaber, der tilbyder forskellige pakkerejser og indkvarteringer i hele Norge. Du kan med fordel vælge et ski resort tæt på en større by, hvis du ønsker at kombinere skiferien med lidt shopping eller café hygge og sightseeing.